Meny
Meny

Förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid

Två förvaltningar har blivit en! Kultur- och fritidsförvaltningen och kompetensförvaltningen i Solna stad har gått ihop och blivit förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid.

Så här berättar Katarina Påhlman, chef över förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid, om den nya förvaltningen:

- Vår nya förvaltning ansvarar för vuxenutbildning, arbetsmarknad, etablering, näringsliv, idrott, kultur, fritid, bibliotek och kulturskola. Viktiga och spännande områden där det redan idag finns flera goda samarbeten mellan de tidigare båda förvaltningarna. Den försämrade konjunkturen och arbetsmarknaden har ju drabbat ungdomar och unga vuxna särskilt hårt. Genom vår nya förvaltning samlas nu kompetens och viktiga verktyg och för att kunna göra insatser för exempelvis unga som behöver vårt stöd för att komma tillbaka till skolan, komma i arbete eller som på annat sätt behöver komma ur en negativ spiral.

Lediga jobb 

Är du intresserad av att arbeta hos oss på förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid? Du hittar samtliga våra lediga tjänster utannonserade här nedan där du kan ansöka till respektive tjänst genom att klicka på knappen "Ansök" längst ned på annonsens sida. 

Lediga jobb på Förvaltningen för arbetsmarknad, kultur och fritid 2