Meny
Meny

Kompetensförvaltningen

Kompetensförvaltningen ansvarar för arbetsmarknadsfrågor i Solna, som till exempel jobbmatchning, coachning, svenska för invandrare och vuxenutbildning. Förvaltningen ansvarar också för stadens viktiga relationer med det lokala näringslivet och skapar förutsättningar för företag att etablera sig och utvecklas i staden – Solna stad utsågs 2019 för tolfte året i rad till kommunen med Sveriges bästa företagsklimat, i Svenskt Näringslivs årliga ranking.

Matchningsarbete för Sommarjobb i Solna 2020

Ansökningsprocessen för våra sommarjobb är nu stängd och matchningsarbetet pågår för fullt hos oss på kompetensförvaltningen.

- Målsättningen är att kunna erbjuda ungdomarna i Solna ett första jobb. Ett riktigt jobb där de får lära sig, har möjlighet att få en referens, och en möjlighet att få en fot in för ett framtida extrajobb. Det är även viktigt att de får känna att de bidrar till den arbetsgivare som tar emot dem och att arbetsgivaren får den hjälp de behöver. 

Sagt av Amal Lehtinen som är näringslivssamordnare och projektledare på kompetensförvaltningen.

Lediga jobb 

Är du intresserad av att arbeta hos oss på kompetensförvaltningen? Du hittar samtliga våra lediga tjänster utannonserade här nedan där du kan ansöka till respektive tjänst genom att klicka på knappen "Ansök" längst ned på annonsens sida.