Meny
Meny

Kultur- och fritidsförvaltningen

Kultur-och fritidsförvaltningen arbetar för att erbjuda ett attraktivt utbud inom kultur, fritid och idrott. Här ingår till exempel idrottsanläggningar, stöd till föreningar och fritidsverksamheter för barn och ungdom, men också bibliotek och kulturskola.

- Solna är en evenemangsstad med lång historia inom idrottsrörelsen, men också en stad med rikt kulturliv där filmstad och rokokoteater samexisterar med stark och levande ungdomskultur. På kultur- och fritidsförvaltningen jobbar vi med en mängd aktiviteter och samarbeten, både inom och utanför Solnas gränser, säger Katarina Påhlman, chef för kultur- och fritidsförvaltningen, Solna stad.

Aktuellt inom Kultur- och fritidsförvaltningen

Nu håller vi tummarna för att Solnas bidrag i Funkisfestivalen, Syenn Lee, ska gå hela vägen till final med sitt fantastiskt fina framträdande inspirerat av Elsa i frost!

Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Från Solna har vi korat en vinnare som kommer att ställa upp i semifinalen på Nalen i Stockholm. Från semifinalen går sedan tolv bidrag vidare till finalen på Waterfront Buildning i Stockholm den 24 augusti.

Intresserad av att arbeta tillsammans med oss? 

Samtliga lediga tjänster till Kultur- och fritidsförvaltningen finner du nedan. Du vet väl om att du också kan skicka en intresseanmälan till oss om du inte hittar en ledig tjänst som stämmer överens med dina önskemål?