Meny
Meny

Miljö- och byggnadsförvaltningen

Miljö- och byggnadsförvaltningen har en viktig roll för en hållbar stadsutveckling i Solna. Förvaltningen ansvarar dels för detaljplanering när nya bostäder, kontor och skolor ska byggas, men även för tillsyn och övervakning inom miljö och hälsa.

Möt Åsa Bergström, Förvaltningschef på Miljö- och byggnadsförvaltningen

Åsa Bergström är sedan några månader tillbaka förvaltningschef för Miljö- och byggnadsförvaltningen i Solna. Hon har jobbat i Solna Stad i snart 9 år. Tidigare var hon förvaltningschef för kompetensförvaltningen och näringslivschef. Hon har alltså bytt verksamhetsområde i staden. Vi frågade hur det kommer sig att hon ville byta roll:

- Jag ville utvecklas, men jag ville gärna fortsätta att göra det i Solna. Jag trivs väldigt bra i Solna, både med kollegor, chefer och tillväxtarbetet som görs i staden. Nu får jag fortsätta med det och samtidigt fortsätta utvecklas själv.

- De största utmaningarna förutom att sakfrågorna är nya nu är just de delarna jag tycker är roliga. Förändring, utveckling och tillväxtfrågor är stora utmaningar, men också precis det som jag brinner för och tycker är roligt. Det står liksom aldrig still i Solna.

Intresserad av att jobba på miljö- och byggnadsförvaltningen? 

Lediga tjänster på förvaltningen finner du nedan. Om ingen av de utlysta tjänsterna stämmer överens med ditt framtida karriärintresse kan du skicka in en intresseanmälan via "Lediga jobb."

Lediga jobb på Miljö- och byggnadsförvaltningen 4