Meny
Meny

Omvårdnadsförvaltningen

Omvårdnadsförvaltningen i Solna stad ansvarar för att hjälpa människor till ett tryggt och självständigt liv – med till exempel hemtjänst, vård- och omsorgsboenden och dagverksamheter för personer med funktionsnedsättningar.

- Omvårdnadsförvaltningen och våra verksamheter är en stor organisation där vi erbjuder våra medarbetare trygghet, stabilitet och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder alla medarbetare med ledaransvar möjligheten att gå ett ledarskapsutvecklingsprogram, med utbildning inom till exempel arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö, säger Elisabet Sundelin, chef för omvårdnadsförvaltningen, Solna stad.

Omvårdnadsförvaltningen satsar på digital kompetens bland medarbetarna

Åsa Strand jobbar som Digital kompetensledare eller DKL på omvårdnadsförvaltningen i Solna. Hennes roll handlar om att hjälpa till att höja den digitala kompetensen ute i verksamheterna: hemtjänst, nattpatrull och larm. Bland annat handlar det om att hålla utbildningar i systemen Outlook, Heroma och Kia så att de som arbetar i verksamheten blir bättre dels på att navigera i själva systemen men också att hitta sätt så att de kan använda dom i arbetsvardagen. Åsa berättar vad hon tycker är roligast med rollen:

- Det roligaste är att hålla utbildningar! Först ser vissa ut som frågetecken men sen är det som att man verkligen kan se polletten trilla ner. Det älskar jag! Eftersom jag tidigare arbetat i verksamheten så förstår jag också på vilket sätt digitaliseringen kan hjälpa till och vad de som jobbar där har för nytta av att lära sig mer. Det är kul

Jobba på omvårdnadsförvaltningen!

Är du intresserad av att jobba på omvårdnadsförvaltningen i Solna stad? Alla våra lediga tjänster hittar du nedan.

Lediga jobb på Omvårdnadsförvaltningen 1