Meny
Meny

Omvårdnadsförvaltningen

Omvårdnadsförvaltningen i Solna stad ansvarar för att hjälpa människor till ett tryggt och självständigt liv – med till exempel hemtjänst, vård- och omsorgsboenden och dagverksamheter för personer med funktionsnedsättningar.

- Omvårdnadsförvaltningen och våra verksamheter är en stor organisation där vi erbjuder våra medarbetare trygghet, stabilitet och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder alla medarbetare med ledaransvar möjligheten att gå ett ledarskapsutvecklingsprogram, med utbildning inom till exempel arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö, säger Elisabet Sundelin, chef för omvårdnadsförvaltningen, Solna stad.

Sommarjobba på omvårdnadsförvaltningen!

Just nu söker våra verksamheter på omvårnadsförvaltningen sommarvikarier till sommaren 2020. Studerar du inom vård- och omsorg och är på jakt efter ett relevant jobb över sommaren, samtidigt som du drygar ut semesterkassan, är detta sommarjobbet för dig! Vi söker dig som vill förhöja sommarperioden för de som nyttjar våra tjänster - läs gärna mer om våra verksamheter och sommarjobben i annonserna nedan. 

Lediga jobb på Omvårdnadsförvaltningen 7