Meny
Meny

Stadsledningsförvaltningen

Stadsledningsförvaltningen i Solna stad stödjer kommunstyrelsen med ledning och styrning av övergripande och strategiska frågor. Förvaltningen ansvarar för till exempel ekonomi, IT, säkerhet och kommunikation. Här finns också stadens nämndsekretariat.

Varför ska man arbeta på Stadsledningsförvaltningen? Yllka Cameron, Projektledare, svarar:

- Som projektledare har jag ett allsidigt arbete med många kontaktytor där jag verkligen känner att jag får utrymme att utvecklas. Därför gillar jag mitt jobb!

Är man intresserad av utvecklingsarbete och vill ha möjlighet att påverka sin roll – ja då är det här arbetsplatsen att vara på!

Ny hemsida för Solna stad!

Solna stad har en ny hemsida! Karin Engström på stadsledningsförvaltningen har sedan januari 2019 arbetat som projektledare för arbetet med nya webben. "Det roligaste har varit samarbetet med hela kommunikationsgruppen. Vi har väldigt roligt tillsammans! Sen finns det en visuell tillfredsställelse i det här projektet också. Vi har tillsammans fått se något nytt ta form, som är mycket bättre än det gamla" säger Karin. Kika in på den nya hemsidan här www.solna.se!

Intresserad av att jobba på stadsledningsförvaltningen?

Lediga tjänster på förvaltningen finner du i listan nedan. Om du inte hittar en tjänst som går i linje med dina karriärintressen så kan du alltid skicka in en intresseanmälan till oss via "Lediga jobb."